Ombudet

Expresstransporter i Stockholm med precision

Tack vare Ombudets breda kontaktnät kan vi alltid erbjuda attraktiva lösningar inom expresstransport.

Trygga och säkra transportlösningar i Stockholm

Vi arbetar för att erbjuda flexibla och anpassade transporter efter specifika önskemål och högt ställda krav.

Ombudets expresstransporter görs effektiva genom förhandsplanering av rutterna. Vi utnyttjar digitala lösningar i planeringen som gör att vi kan planera rutterna och erbjuda lämplig utrustning för expresstransporten enligt dina krav.

Expresstransporter du kan lita på

Oavsett vad ni är i behov av för transporter så ska ni känna att vi är ett företag ni kan vända er till och få hjälp med det!

Vi på Ombudet vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför lämnar vi våra kunder alltid en garanti på alla våra tjänster. Det gör vi eftersom vi ser till att arbetet görs rätt från start, men det känns alltid bra för dig som kund att ha en extra trygghet.

Har du frågor kring expresstransport? Kontakta oss!

Ord från våra kunder

Vårt mål är att alltid sträva efter nöjda kunder. Vi vill alltid veta vad våra kunder tycker, därför samlar vi in omdömen om deras upplevelse om oss och våra tjänster.

Frågor & Svar

Här besvarar vi vanliga frågor om vår expresstransport.

Vad gör ni om mitt bud behöver transporteras snabbt?

Vi vet att transporter kan vara brådskande vilket kräver lite extra lyhördhet och planering från vår sida. Med oss kan du känna dig trygg att vi levererar efter förväntan på alla punkter.

Hur tar jag kontakt med er gällande expresstransport?

Kundkontakt är Ombudets främsta prioritet. Därför svarar vi alltid fort när ni hör av er till oss antingen via telefon eller mejl! Om det gäller ett mer brådskande ärende rekommenderar vi att ni ringer oss.

Hur vet jag att min bud transporteras med noggrannhet?

Du kan känna dig trygg med att anlita oss som transportföretag. Vi erbjuder alltid försäkring och vidtar åtgärder för att hålla högsta säkerhet. Kontakta gärna oss för mer information!

Vad gör ni ur ett miljöperspektiv?

Genom att anpassa våra hastigheter och att köra miljömedvetet kan vi hålla nere vår koldioxidförbrukning. För oss är det viktigt att tänka långsiktigt på vägarna.