Ombudet

Är du ute efter snabba bud i Stockholm?

Med Ombudet kan du boka direktbud eller inom viss tid.

Personliga budtransporter i Stockholm

Med en jourtjänst som ger bästa möjliga service året om är vi alltid bara ett telefonsamtal bort.

Vår långa och gedigna erfarenhet av transporter av alla de slag gör att vi kan lämna en garanti på leveranssäkerhet, allt för att ni som kund ska känna er nöjda med våra tjänster. All service vi erbjuder är till för att säkerställa att ni blir en nöjd kund som automatiskt tänker på oss som det självklara valet av budfirma.

Har du frågor kring våra tjänster? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Ord från våra kunder

Vårt mål är att alltid sträva efter nöjda kunder. Vi vill alltid veta vad våra kunder tycker, därför samlar vi in omdömen om deras upplevelse om oss och våra tjänster.

Frågor & Svar

Här besvarar vi vanliga frågor om vår verksamhet.

Hur bokar jag en budtransport?

Med Ombudet kan du boka pall, lösa och olösta paket. Om du har bokat en stor volym hos Ombudet kan du avtala om en kurirtransport till ett lägre pris än om du förhandlar om den själv. Smart, eller hur? För dem som vill veta exakt när de kommer att anlända och när de kommer att levereras är kurirtransport det bästa alternativet.

Hur skickas mina bud med Ombudet?

När du bokar en transport med Ombudet hämtas godset på den angivna adress och transporteras till slutdestinationen, oavsett typ av budtransport. Du kan välja datum för hämtning och leverans inom Stockholm.